Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Voorronde Turkish Airlines World Golf Cup in Amsterdam


De 18de voorronde van de ‘Turkish Airlines World Golf Cup’ zal op donderdag 5 juni 2014 worden gespeeld op The International in Amsterdam. De winnaars mogen in Turkije strijden voor een plek in de Pro-Am van het Turkish Open 2014.De Turkish Airlines World Golf Cup is één van de grootste internationale amateurtoernooien. Via diverse kwalificatieronden kunnen deelnemers zich kwalificeren voor de Grand Final die in november 2014 in Antalya, Belek, Turkije zal worden gespeeld. De eerste kwalificatieronde werd in maart in India gehouden. Daarna volgden kwalificatieronden in landen als Hong Kong, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië, Zuid-Korea, Japan, China, Spanje, Verenigde Staten, Portugal, Italië, Canada, Frankrijk, Griekenland, Argentinië, Brazilië en Turkije.

Winnaars naar Turkish Open

Op 5 juni 2014 zal de laatste voorronde worden gespeeld op The International in Amsterdam. 64 spelers die allemaal persoonlijk door Turkish Airlines uitgenodigd zijn, zullen meedoen aan deze 18de van de in totaal 50 kwalificatieronden. De top twee van elke voorronde, individueel strokeplay, mag door naar de Grand Final in Antalya in november 2014.

‘We zijn verheugd om als gastheer van de nieuwste 2014 Turkish Airlines Golf WK-kwalificatiewedstrijd in Amsterdam op te treden,’ zegt Ahmet Sahin, General Manager van Turkish Airlines Amsterdam. ‘We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen op de International Golf Club. We zijn er van overtuigd dat de deelnemers van deze dag zullen genieten en we wensen iedereen veel succes.’

Naast de dagwinnaars maakt iedere deelnemer kans op mooie prijzen. Elke voorrronde worden twee Business Class tickets verloot inclusief en een verblijf van zeven nachten in het in het vijfsterren Maxx Royal Hotel in Antalya.

Spelen met Tiger?

De twee eindoverwinnaars van de Grand Final zullen meespelen in de Pro-Am van de 2014 Turkish Airlines Open dat van 13 t/m 16 november wordt gespeeld op The Montgomerie Maxx Royal. Titelverdediger is de Fransman Victor Dubuisson. Alle finalisten mogen genieten van een 7-daags verblijf in een all-inclusive hotel, twee greenfees en doorlopende VIP-pasjes voor het toernooi waar 7 miljoen dollar in de prijzenpot zit. Afgelopen jaar was Tiger Woods de grote trekpleister van het toernooi, dus het is te hopen dat hij in november weer pijnvrij kan spelen.

Turkish Airlines, onlangs voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa, lanceerde de Golf World Cup in 2013. Er werden destijds 12 kwalificatiewedstrijden gespeeld en de finale werd gewonnen door de Chinese Han Liang. Zijn prijs was een ronde in de Pro-Am met de toenmalige nummer één van de wereld Tiger Woods.

Informatie over Turkish Airlines vindt u op: www.turkishairlines.com.