Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Reserveer parkeerplek voordat je op reis gaat


Advertorial

Ga je als golfer komende zomer een golftrip maken? Dan krijg je te maken met diverse kosten, waaronder ook parkeerkosten. Het parkeren bij luchthavens wordt vaak vergeten in de begroting en kan toch best wel kostbaar zijn.


Kies je voor comfort omdat je geen zin hebt om te sjouwen met die zware golftas en overige bagage of wil je toch nog op de kleintjes letten omdat het gewoon zonde van het geld is? Het is mogelijk om met een eenvoudige vergelijking een product te selecteren dat qua comfort en budget bij je past.

Diverse type services

Bij de meeste luchthavens is er de keuze uit 3 type services: Shuttle parkingservice, Valet parking, en Park en Sleep.

Shuttle parking
Bij parkeren met een shuttlebus service mag er zelf naar de parkeerplaats worden gereden en geparkeerd. Vanaf de parkeerplek brengt de chauffeur de reiziger naar de vertrekhal. Ook de bagage gaat mee de bus in. Bij terugkomst komt de chauffeur de reiziger weer ophalen en wordt deze weer netjes afgezet bij de auto. Een praktische en voordelige optie.

Valet parking
Parkeren bij een valet parking is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet meer alleen voor de welvarende reiziger. Voor een redelijke prijs wordt de auto van de vertrekhal naar een parkeerplek gebracht. Er gaat geen tijd verloren met het uitzoeken van een parkeerplek en ook het gesjouw met bagage is verleden tijd.Voor golfers is deze service bijzonder handig omdat naast koffers ook nog de golftas meegaat. De chauffeurs van valet parking aanbieders brengen de auto weer keurig terug bij de vertrekhal als de reiziger arriveert.

Park and Sleep
Bij een ongunstige vertrektijd kan het handig zijn om voor het vertrek al in de buurt van de luchthaven te zijn. Hiervoor is Park and Sleep Schiphol een mooie oplossing. Er kan overnacht worden in een hotel vlakbij de luchthaven voor een uitgeruste en stressvrije reis. Verder kan hier geparkeerd worden tijdens de reis of vakantie. De parkeertijd bij Park and Sleep Schiphol is in veel gevallen gelimiteerd tot 21 dagen. Let hier op bij het boeken.

Vooraf reserveren

Het is handig om vooraf te reserveren en zo teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast is vooraf reserveren goedkoper dan wanneer je op het allerlaatste moment een parkeerplek reserveert.

Schiphol

Parkeren op luchthaven Schiphol kan bij verschillende aanbieders. Alle bovenstaande opties zijn mogelijk en daarnaast zijn er nog diverse aanvullende diensten, zoals: Autowasservice, Boodschappendienst, APK-keuring.

Op de website parkeerprijzen.nl maak je een gedegen afweging op basis van betrouwbaarheid en aanvullende diensten.

Meer weten over Schiphol parkeren

Eindhoven

Eindhoven Airport is een luchthaven met een praktische ligging. Het vliegen vanaf deze luchthaven kost vaak minder tijd dan vliegen vanaf Schiphol. Ook het parkeren van de auto kost hier doorgaans minder tijd. Bij Eindhoven Airport zijn er diverse parkeeraanbieders die het parkeren van de auto voor een acceptabel tarief organiseren.

Meer weten over Parkeren Eindhoven airport.