Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Win een plek in Pro-Am KLM Open


BurgGolf biedt golfers de kans mee te spelen in de Pro-Am van het KLM Open 2014 op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Het KLM Open wordt gespeeld van 11 t/m 14 september 2014.


De Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort is in 2014 voor de 22ste keer gastheer van hét golftoernooi van Nederland. Titelverdediger Joost Luiten en runner-up Miguel Angel Jiménez zullen proberen er opnieuw een razend spannend toernooi van te maken. Voorafgaand aan het hoofdtoernooi, dat van 11 t/m 14 september wordt gespeeld, zijn er Pro-Ams. Reguliere golfers, genodigden en VIP’s spelen met een speler van de European Tour op de wedstrijdbaan. Ook u kunt meespelen in een Pro-Am door u te kwalificeren via speciale door BurgGolf georganiseerde kwalificatiewedstrijden.

De kwalificatiewedstrijden

Vanaf 12 juli 2014 wordt er op alle 8 golfbanen van BurgGolf een kwalificatiewedstrijd georganiseerd. Per wedstrijd kwalificeren zich vier golfers (2 mannen en 2 vrouwen) voor de finale die op 6 september 2014 gespeeld wordt BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven.

De beste speelster en speler van de finale spelen daadwerkelijk mee in de Pro-Am (9 holes) op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Onder alle finalisten wordt bovendien een derde plek in de Pro-Am verloot.

Data en locaties

De kwalificatie wedstrijden vinden plaats op:
12 juli - BurgGolf St. Nicolaasga
19 juli - BurgGolf Haverleij Den Bosch
26 juli - BurgGolf Middelburg
2 augustus - BurgGolf Zoetermeer
9 augustus - BurgGolf Purmerend
16 augustus - BurgGolf Gendersteyn Veldhoven
23 augustus - BurgGolf Emmen
30 augustus - BurgGolf Wijchen
6 september 2014: DE FINALE - BurgGolf Gendersteyn Veldhoven

Meer informatie en inschrijven

Ga naar www.burggolf.nl/klm voor meer informatie en voor het inschrijven voor deze wedstrijden.