Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Zomerlidmaatschap bij BurgGolf


Ook deze zomer biedt BurgGolf voor de maanden juli en augustus het Burggolf Zomerlidmaatschap aan. Voor 299 euro kan in juli en augustus onbeperkt worden gegolfd op acht golfbanen van BurgGolf in Nederland.


Het zomerlidmaatschap is speciaal bedacht voor de echte zomergolfers die graag met mooi weer de baan op gaan. Er zijn meerdere vormen mogelijk. Voor 299 euro kan in de maanden juli en augustus 2014 onbeperkt worden gegolfd op 8 banen van BurgGolf in Nederland. Wilt u in deze maanden onbeperkt golfen op slechts één golfbaan van BurgGolf, dan betaalt u 279 euro voor een lokaal zomerlidmaatschap. Speelt u in de regio Emmen of Middelburg dan kunt u op deze banen lokaal zomerlid worden voor 179 euro per persoon. Het zomerlidmaatschap, dat loopt van 1 juli tot 1 september 2014, is niet geldig voor BurgGolf Herkenbosch.

BurgGolf heeft negen golfbanen verspreid over Nederland. De locaties van de banen zijn zorgvuldig gekozen, zodanig dat er (bijna) altijd een BurgGolf Baan binnen een straal van 50 kilometer te vinden is. Alle banen van BurgGolf beschikken over uitgebreide oefenfaciliteiten, goed geoutilleerde golfshops, verzorgde vergaderfaciliteiten en een goed restaurant.

Voor meer informatie over BurgGolf en het zomerlidmaatschap kunt u terecht op www.burggolf.nl/zomerlidmaatschap.