Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Per cruiseschip van golfbaan naar golfbaan


Greenbay Golfcruises organiseert golfreizen naar zonnige bestemmingen met indrukwekkende golfbanen. U reist per luxe cruiseschip naar vier tot vijf golfbanen in bijvoorbeeld de Emiraten, de Canarische Eilanden en Marokko.


Een cruiseschip is waarschijnlijk de meest ontspannen manier van reizen tijdens een golfreis. Aan boord kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, wellnessbehandelingen, entertainment, zwembaden, minigolf, een casino en comfortabele kajuiten. Onderweg zullen buiten de golfbanen om ook diverse wereldsteden kunnen worden bezocht en ook voor de niet-golfer valt er genoeg te genieten.

Kalender

Enkele reizen op de kalender van Greenbay Golfcruises:

Van 29-01-2015 t/m 07-02-2015 - De Emiraten
U vertrekt vanuit Abu Dhabi en er wordt gegolfd op de golfbanen als The Montgomerie in Dubai, Abu Dhabi Golf en de Jumeirah Golf Fire Course.

Golfcruises

Van 07-03-2015 t/m 14-03-2015 - Canarische Eilanden en Marokko
U vertrekt vanuit Casablanca waarna u speelt onder andere Les Dunes in Agadir, Buenavista Golf op Tenerife en op Golf Lanzarote.

In mei en in september 2015 - Middellandse Zee
U speelt op vijf golfbanen in onder meer Rome, Barcelona,Palma de Mallorca en Napels.

Informatie

Deze unieke vakanties zijn op basis van all-inclusive, inclusief vlucht, greenfees en al het vervoer naar de golfbanen en de bezienswaardigheden die op het programma staan.

Kijk voor alle cruises en het volledige aanbod op de website www.greenbay-golfcruises.com.