Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen met een servetring


Het lijkt in de verste verte niet op een golfbal. Een servetring denk je als je het ding voor het eerst ziet. Misschien een design eierdop, maar een golfbal? Nee, dat zie je er niet aan af. We hebben het over de BirdieBall, een golfbal met een beperkte balvlucht, waarmee u overal kunt spelen.De BirdieBall is een oefenbal die fades en draws als een echte golfbal. De lengte van de balvlucht is echter beperkt tot ongeveer 40 meter, waardoor oefenen vrijwel overal mogelijk is.


PGA Product van het jaar 2005


Het brommende geluid, de zogenaamde 'turbine sound', vertelt u of u de bal goed heeft geslagen. Het is een handig golf trainingshulpmiddel. In Nederland is de bal vrij nieuw, maar in Amerika bestaat het ding al langer. Daar werd de bal in 2005 door de PGA uitgeroepen tot product van het jaar. Volgens de Nederlandse importeur is het gewoon leuk om met een BirdieBall te spelen. Je kan bijvoorbeeld heen-en-weer spelen met twee personen.
Voordeel is dat de bal nagenoeg onbreekbaar is. De BirdieBall wordt gemaakt van een super polymeer en is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in een sleeve van 3 stuks ( 12,95) per dozijn ( 44,95) en per bulk (minimaal 100 stuks 349,00).

Strikepad


Bij de BirdieBall is ook een strikepad leverbaar. Dit hulpmiddel beschermt uw gazon, het park en uw golfclubs tegen beschadigingen. De strikepad werkt als een flexibele schokbreker en is gemaakt van een sterk polymeer die de trillingen in uw pols, armen en schouders verminderen en de kans op een blessure verkleint. Tevens kan met een strikepad een pre- en post-strike gerealiseerd worden. Volgens de importeur geeft de strikepad een beginnende golfer meer zelfvertrouwen en maakt het golfen vrijwel overal mogelijk! Kosten van een strikepad zijn 39,95.
Meer informatie over de BirdieBall en de Strikepad vindt u op: www.goalcompany.nl