Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Loudmouth: meer dan opvallende golfbroeken


We kennen allemaal wel de opvallende, zeer kleurrijke Loudmouth-kleding van topgolfer John Daly. Maar wist u dat het merk Loudmouth nog veel meer te bieden heeft? Niet alleen broeken, niet alleen voor golf en niet alleen voor heren.


De populariteit van longhitter John Daly, die vooral door zijn vaak bizarre gedrag binnen en buiten de golfbaan vaak in het nieuws kwam, wist de felgekleurde, eigenzinnige kleding van Loudmouth als geen ander te promoten. Het merk kreeg bekendheid in Nederland en de broeken in de meest onorthodoxe patronen werden massaal via internet in het buitenland besteld.
loudmouth
Sinds eind 2013 heeft Loudmouth echter ook een officiële dealer in Nederland:
www.loud-mouth.nl
Wie een kijkje op de website neemt, zal verbaasd zijn over het grote aanbod aan artikelen: skikleding, kokskleding, surfkleding, zwemkleding, korte broeken, knickerbockers, hoodies (draagbaar aan 2 kanten), blazers, … noem maar op. Niet alleen voor heren! Ook de dames komen aan hun trekken met ook nog eens rokjes, korte en hele korte broeken, capri’s en polo’s.

loudmouth Volgens Job Nauta van Loudmouth Nederland zijn vooral de accessoires van Loudmouth nog een beetje onbekend maar wel erg leuk: caps, visors, paraplu’s, riemen, stropdassen en zelfs golftassen hebben allemaal die unieke frisse en felle kleuren. ‘Wat hier goed loopt zijn de typisch Hollandse patronen zoals Mondriaan’, zegt Nauta. ‘We kleden overigens niet alleen golfers, we hebben ook het Heren 4 van hockeyclub Etten-Leur volledig van kleding voorzien.’

Made to order

Op de website van Loudmouth Nederland zul je ook de term ‘Made to order’ regelmatig tegenkomen. Dit betekent inderdaad dat deze kleding pas gemaakt wordt na bestelling. Het voordeel is dat er geen hele voorraden worden aangehouden van minder gangbare patronen, dat je nog extra wensen kunt aangeven en dat je ook patronen van voorgaande seizoen opnieuw kunt bestellen. Handig voor bijvoorbeeld teams of verenigingen die een jaar na aanschaf nog wat extra jassen of broeken willen bestellen. Houd dan wel rekening met een iets langere levertijd.

Voor meer informatie: www.loud-mouth.nl