Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Strandgolf naar Zuid-Afrika


"Werk is vir Mense wat nie Gholf kan speel nie". Onder dit Zuid-Afrikaans motto, met een knipoog, is Stichting Strandgolf Nederland nu bezig om een Strandgolf evenement in Kaapstad op te zetten eind 2008. Maar eerst wordt Strandgolf volgend jaar mei geŽxporteerd naar Texel.Het Strandgolfevenement in Scheveningen begin oktober was weer een groot succes. Maar niet alleen Scheveningen is gegrepen door het Strandgolfvirus. Texel maakt volgend jaar ook kennis met het evenement.

Texelse Delegatie


Op 16, 17 en 18 mei 2008 wordt op het waddeneiland Texel het Strandgolf Texel georganiseerd, gesponsord door Vakantiepark de Krim. De Burgemeester van Texel, mevrouw mr. Joke Geldorp-Pantekoek, heeft in Scheveningen op 5 en 6 oktober met een delegatie deelgenomen aan het Cepari Strandgolf Open en had zo een voorproefje van wat Texel volgend jaar mei te wachten staat.

Strandgolf Kaapstad


Het concept strandgolf is inmiddels ook doorgedrongen tot Zuid-Afrika. Organisator Leontine Smith vertelt dat er verschillende reacties uit Kaapstad zijn gekomen. Er zijn zelfs al verkennende gesprekken gevoerd met mogelijke businesspartners en sponsors. Er wordt gestreefd naar een Strandgolf Kaapstad eind 2008.
Heeft u ook goede contacten of belangen in Zuid Afrika? Wilt u dit unieke evenement sponsoren of met uw bedrijf deelnemen? Laat dat de organisatie dan weten. Zij kunnen dan beslissen of de organisatie van het eerste Strandgolf Kaapstad haalbaar is! U kunt hiervoor mailen naar l.smith@strandgolfscheveningen.nl