Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Finale World Golf Cup Amateurs in Turkije


De afgelopen acht maanden hebben 50 kwalificatiewedstrijden plaatsgevonden in 35 verschillende landen, verspreid over vijf continenten wereldwijd. In totaal hebben meer dan 3.100 golfers het tegen elkaar opgenomen voor een plaats in de finale van Turkish Airlines World Golf Cup dat wordt gehouden vlak voordat de 80 beste golfers van de wereld de baan in gaan.De 3100 Turkish Airlines genodigden kregen gedurende deze kwalificaties de mogelijkheid om de Turkish Airlines business class gastvrijheid te ervaren. Dit gebeurde op wereldberoemde golfbanen in allerlei landen, waaronder Gleneagles in Schotland en de Sheshan Golf Club in Shanghai. Ook in Nederland, op The International, werd een kwalificatie wedstrijd gespeeld. Wij deden daar in juni verslag van, zie golfreiswijzer.nl.
Andre Verhoef wint in Categorie B op The International in Nederland deelname aan de Finale in Turkije.

Finale

Op maandag 10 en dinsdag 11 november nemen 100 gekwalificeerde golfers in Belek deel aan de Grand Final op de Cornelia Golf Club. De top-10 van dit tweedaagse toernooi kwalificeert zich voor deelname aan de Pro-Am van de Turkish Airlines Open, die 12 november plaatsvindt. Dit European Tour evenement, met 7 miljoen dollar aan prijzengeld, vindt plaats op de Montgomerie golfbaan aan het luxe Max Golf Resort in Belek.

Voor de tweedaagse finale krijgen alle 100 gekwalificeerden business class vluchten naar Antalya aangeboden. Daarbij komt een allinclusiveverblijf van zeven nachten in het luxe Voyage hotel, een feest voorafgaand het toernooi en een gala diner na afloop van het toernooi. De deelnemers ontvangen ook een VIP ticket voor de Turkish Airlines Open en een uitnodiging voor het Turkish Airlines Open Championship feest in het Maxx Royal Hotel.

‘We zijn enorm verheugd om onze Grand Final finalisten welkom te heten in Antalya,’ aldus Zeki Cukur, Senior Vice President Corporate Communicatie Turkish Airlines Inc. ‘We kijken ernaar uit om iedereen in de Turkse Riviera te ontvangen, een gebied dat zich in snel tempo ontwikkeld heeft tot een top golf bestemming in Europa. We zijn er zeker van dat alle deelnemers zich aankomende week goed zullen amuseren en wij wensen hen allen veel geluk toe.’

Lees voor meer informatie over het Turkish Airlines Open het artikel op Golfreiswijzer.nl.