Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Beste golfers van de wereld in Turkije


Turkije is klaar voor het Turkish Airlines Open dat van 13 tot 16 november 2014 wordt gespeeld in Belek. Ongeveer 80 van ‘s werelds beste golfers strijden voor een prijzenpot van 7 miljoen dollar in de voorlaatste etappe van de European Tour’s Final Series.Ook Joost Luiten en Robert-Jan Derksen doen aan deze wedstrijd mee.De tweede editie van dit toernooi wordt opnieuw gespeeld op de Montgomerie Maxx Royal in Antalya, Belek. Titelverdediger is de Fransman Victor Dubuisson, die in 2013 ruim 850.000 euro mee naar huis mocht nemen. Andere grote namen op de deelnemerslijst zijn onder anderen Martin Kaymer, Lee Westwood, Henrik Stenson, Segio Garcia en natuurlijk Joost Luiten. Tiger Woods, die vorige jaren ook meespeelde in Turkije, is nog steeds geblesseerd.

Ahmet Olmustur, Chief Marketing Officer Turkish Airlines, zegt: ‘Turkish Airlines was trots om het grootste golf evenement ooit in Turkije gehouden, georganiseerd te hebben en kijkt weer enorm uit naar het evenement dit jaar. Het toernooi kreeg een fantastische hoeveelheid aan wereldwijde publiciteit en we streven ernaar om de tweede editie nog succesvoller te maken. Het hebben van ’s werelds beste golfers zorgt ervoor dat het evenement een groot feest wordt voor alle golfliefhebbers.’

De beste golfers die na de European Tour’s Turkish Airlines Open tot de top-60 van de Race to Dubai behoren, kwalificeren zich voor de finalewedstrijd van 2014 in de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor meer informatie over het toernooi en vliegtickets naar de bestemming kijkt u op www.turkishairlinesopen.com.

Ook gegolfd in Turkije? Laat dan een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.