Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Luxe golfreizen naar Frankrijk.


We hebben er al vaker over geschreven dat Frankrijk een populaire bestemming is bij golfers. Op onze website is Frankrijk de populairste buitenlandse bestemming. Sinds kort is er een nieuwe aanbieder, Golf expedition, die zich helemaal heeft toegelegd op luxe golfreizen naar Frankrijk. Motto van de eigenaar van deze nieuwe golftouroperator is dat het niet alleen gaat om het golfen, maar ook om het genieten! Golf Expedition, luxury golfing & lodging hoopt daar op in te spelen."Het 'Joie de Vivre', ofwel de levensvreugde van het golfen in combinatie met het karakteristieke dat Frankrijk te bieden heeft". Zo typeert Michel Hopstaken, de eigenaar van Golf Expedition, zijn reisorganisatie. Dat genieten heeft hij als uitgangspunt genomen bij het opstarten van zijn touroperating bedrijf. Twee interesses, golfen en vakantie, gecombineerd in één bedrijf. Golf Expedition heeft diverse golfarrangementen naar uiteenlopende regio's in Frankrijk in haar programma. En dit wel of niet gecombineerd met dat wat het Joie de Vivre moet uitbeelden. Wijn, eten, avontuur, ontspanning en cultuur.

Ontspannen


Volgens Hopstaken zijn veel mensen op zoek naar een mate van rust en ontspanning, weg van de hectiek van het dagelijks leven. Golf Expedition voorziet volgens hem in deze behoeften. "Wij combineren rust, charme, kwaliteit en ontspanning in onze golfarrangementen. De accommodaties die wij aanbieden zijn anders dan andere. Het betreft luxe Bed & Breakfasts of charmante hotels in de omgeving van diverse golfbanen. Geen grote hotels, geen hordes toeristen.”

Exclusief hotel


Als basis voor een golfarrangement geldt een verblijf van zeven nachten in één van de accommodaties. Wat surfen op de website laat prijzen zien variërend van € 600 pp (Villa Cédria) tot bijna € 1.300 pp (Bastide St. Mathieu). Alle prijzen zijn op basis van logies en ontbijt en exclusief reis. € 1.300 is behoorlijk aan de prijs, maar de gasten verblijven dan wel in het schitterend en exclusief kleine hotel Bastide St. Mathieu. Op onze website hebben wij al eens aandacht besteed aan dit hotel dat wordt gerund door het Nederlandse echtpaar Van Osch.

Geen online boekingsmogelijkheid


Gezien de populariteit van Frankrijk kan Golf Expedition in een behoefte voorzien. Wij vonden het wel jammer dat niet online zichtbaar is of golfarrangementen nog beschikbaar zijn. Een boekingsmodule is niet aan de website toegevoegd. Wellicht dat daar in de toekomst nog verandering in komt.

Meer informatie: www.golf-expedition.com