Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfbungalow


De laatste tijd maakt indoor golf een enorme opmars. Het nieuwste op dit gebiedt is de Golfbungalow. Sinds 10 oktober is het mogelijk om op Spaarnwoude in een golfbungalow te spelen.onbekende foto-: 848
De golfbungalow is een klimaatgeregelde bungalow, ingericht met een van de modernste 3D-golfsimulators ter wereld, een puttinggreen, tourfringe en een comfortabele zithoek. De bungalow is voor iedereen, met of zonder GVB, te huur. De kosten bedragen 25 euro per uur, ongeacht het aantal personen. De bungalow op Spaarnwoude is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur. In oktober, november en december is er een speciaal kennismakingstarief van 20 euro per uur. Ook wordt er geregeld open huis gehouden om alle mogelijkheden te laten zien.
Meer informatie op: www.golfbaanspaarnwoude.nl

Ook te koop


Golfbungalow is ontstaan uit een eigen behoefte. Twee vrienden wilden aan hun golfvaardigheid werken. Het weer, onregelmatige werktijden en de beperkte mogelijkheden tot zelfanalyse van hun golfspel vormden echter een handicap.
Zij bedachten de golfbungalow, een indoor-omgeving waarin je ongestoord kunt spelen! De bungalow in Spaarnwoude kan dus per uur gehuurd worden, maar het is ook mogelijk zelf zon bungalow te kopen.

onbekende foto-: 849

Meer informatie op: www.golfbungalow.nl