Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

IGolf Race to Belek


Na The Race to The Portugal Masters in 2014, organiseert iGolf in 2015 The Race to Belek: een serie van zes greensome wedstrijden, waarmee teams zich kunnen plaatsen voor de landelijke finale. Twee teams winnen vervolgens een plaats in het eindtoernooi in Belek.


De iGolf Race to Belek bestaat uit zes voorrondes die worden gespeeld in Nederland. Per voorronde plaatsen uit iedere categorie tenminste één en maximaal drie teams zich voor deelname aan de finaledag op 17 oktober 2015, afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie per wedstrijd. In die finale winnen twee teams een trip naar het eindtoernooi, dat van 11-18 december 2015 wordt gespeeld in Belek, Turkije. De andere deelnemers kunnen ook mee naar dit toernooi en krijgen 50 euro korting op de reissom.

Enkele spelregels

Inschrijving voor wedstrijden staat open voor dames en heren amateurs met een aantoonbare actieve handicap van 36.0 of lager. Je schrijft in per team van twee spelers, van hetzelfde geslacht of van verschillend geslacht. Op basis van de gemiddelde handicap wordt een team ingedeeld in categorie 1 (handicap 0-18.0) of categorie 2 (handicap 18.1-36.0).

Voorrondes 2015

Zaterdag 2 mei - De Turfvaert
Zondag 7 juni - Hitland
Zondag 12 juli - De Hoge Dijk
Zaterdag 1 augustus - De Hooge Rotterdamsche
Zondag 13 september - Harderwold
Zondag 4 oktober - De Haenen
Zaterdag 17 oktober – Finale ???
11-18 december – Eindtoernooi in Belek

Meer informatie en inschrijven op www.igolfshop.nl/evenementen//evenementen
een van de Turkse golfbanen waarop het IGolf Race to Belek wordt gespeeld.