Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Kick-off Dagen Golfcentrum Amsteldijk


Op 28 en 29 maart 2015 start Golfcentrum Amsteldijk het nieuwe golfseizoen met de bekende Kick-off Dagen. Twee dagen bomvol golfactiviteiten en -uitdagingen voor jong en oud. Tijdens deze dagen kan bovendien gratis worden geoefend op de 9 Werelden van Golf.Een kleine greep uit de activiteiten tijdens de Kick-off Dagen van Golfcentrum Amsteldijk:

Test de beroemde ProTracer

Als eerste golfcentrum in Nederland heeft Amsteldijk de beschikking op een ProTracer. Dit vluchtanalyse-apparaat is vooral bekend door de visualisatie van de balvlucht bij d grote toernooien op tv. Het apparaat geeft de exacte balvlucht aan, inclusief carry en rol. U kunt deze ProTracer tijdens de Kick-off Dagen gratis testen, maar u moet dan wel even een tijd reserveren via de website!

Greenfee actie

Alleen tijdens de Kick-off Dagen zijn de greenfees voor de 9-holes baan (A-status) slechts 15 euro. Voor leden van het trainingscentrum slechts 10 euro. Wel reserveren!

Gratis trainen op de 9 Werelden van Golf

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart is de toegang voor het unieke trainingscentrum de 9 Werelden van Golf voor iedereen gratis, inclusief ballen.

Demonstraties, testen, Tax Free Shopping

In samenwerking met Golf USA kunnen tijdens deze dagen golfclubs van alle bekende topmerken worden bekeken en getest. Alleen dit weekend wordt bovendien op de nieuwste golfcollectie van Golf USA 21% korting gegeven.

Beat the Pro

Versla één van de golfpro’s op de par-3 baan en win een sleeve Nike ballen.

Gratis kennismakingsles

Onder begeleiding van de golfpro’s van Amsteldijk kunnen geïnteresseerden in de golfsport een half uur golfles krijgen. Inschrijven kan via de website.

Putting contest

De spelersclub van Amsteldijk organiseert een Putting Contest. Er wordt een mini 18-holes baan uitgezet. De beste speler van de dag wint een gloednieuwe putter!

Kids Fun

Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen terecht op de Wereld van Pitching waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de golfsport. Na afloop ontvangen de kids een mooie medaille. De winnaar van de dag maakt kans op een privéles met drie vriendjes of vriendinnetjes. Inschrijven.

Kijk voor meer informatie en details op www.amsteldijk.nl.
Kick off Golfcentrum Amsteldijk