Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nationale Open golfdagen 2015


Op zaterdag 18 april en zondag 19 april 2015 zullen de Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd. Deze golfdagen zijn de ideale gelegenheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de golfsport, golfclubs en golfbanen van ons land.Op meer dan 130 locaties kunnen bezoekers tijdens de Nationale Open Golfdagen alles te weten komen over de golfsport, de golfbanen en de golfclubs in Nederland. Voor velen zijn de golfdagen de eerste stap naar de golfsport, golflessen of lidmaatschap van een club. Er worden rondleidingen verzorgd, er wordt gratis golfles gegeven en men kan op diverse korte banen zelf eens ervaren hoe leuk (en hoe moeilijk) golf eigenlijk is.

Voor ervaren golfers zijn de golfdagen een mooie aanleiding om een golfbaan in de buurt te gaan verkennen. Op de meeste banen wordt tijdens de golfdagen fikse korting gegeven op de greenfee. Golfbanen stellen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport.

Het is leuk om alleen te gaan, maar het is natuurlijk nog veel leuker om samen met uw vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie te gaan. Nodig mensen uit en ga samen naar een golfbaan bij u in de buurt. Bekijk de clubhuizen en proef de gezellige sfeer.
Nationale Open Golfdagen 2015 op de Nederlandse Golfbanen

Meer info

Kijk voor alle deelnemende golfbanen en golfclubs op de website www.opengolfdag.nl en volg de updates van de dagen via Twitter: @opengolfdagen

De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golf Associatie Holland (PGA Holland). De Nationale Open Golfdagen zijn tevens onderdeel van de Nationale Sportweek 2015.