Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Kom lekker eten op de golfbaan


Van 5 t/m 10 mei 2015 organiseren diverse golfbanen in Nederland ‘Kom lekker eten op de golfbaan’. Tijdens deze dagen kunnen golfers, maar ook vooral niet-golfers, voordelig genieten van streekgerechten en specialiteiten van de golfbaanhoreca.


‘Kom eten op de golfbaan’ is het vervolg op de ‘Course dining week’ die in 2014 werd gehouden. Anders dan in 2014 valt de 2015-editie in een gunstiger week met daarin Bevrijdingsdag en moederdag. Met het aanbieden van onder meer 2-gangen voor 2 tientjes kunnen gasten tijdens deze dagen op laagdrempelige wijze kennis maken met de sfeer van eten op de golfbaan.

Kijk voor alle deelnemende golfbanen op de website etenopdegolfbaan.nl

‘Kom lekker eten op de golfbaan’ is een initiatief van de NVG-commissie Horeca & Golf waarin verschillende exploitanten, managers, pachters en horecamedewerkers van golfbanen- en clubs zijn vertegenwoordigd.
Van 5 t/m 10 mei 2015 organiseren diverse golfbanen in Nederland ‘Kom lekker eten op de golfbaan’. Tijdens deze dagen kunnen golfers, maar ook vooral niet-golfers, voordelig genieten van streekgerechten en specialiteiten van de golfbaanhoreca