Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel


Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel zal vanaf november 2015 luxe programma’s voor golfers en niet-golfers gaan aanbieden. Er kan worden gekozen voor gepersonaliseerde of voor flexibele programma’s, maar alleen lekker genieten en golf zelf regelen mag ook.


Voor een golfhotel lijkt het misschien niet zo verrassend dat er diverse golfprogramma’s worden aangeboden, maar tot nu toe was ‘unlimited golf’ op drie golfbanen (Son Vida, Son Quint en Son Muntaner) standaard inbegrepen in de kamerprijs van het luxe hotel. Voor reizigers die graag in het tophotel overnachten maar die niet of maar weinig willen golfen, was de verhoging door ongelimiteerde greenfees onnodig hoog.
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel
Vanaf november 2015 zullen gasten van het Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel de vrije keuze hebben: een persoonlijk afgestemd golfprogramma, ongelimiteerd golf voor twee of drie golfbanen, geen golf, losse starttijden en goedkoop golfen in de middaguren. Gasten van het hotel krijgen sowieso altijd de beste prijzen voor een ronde golf op de banen van Arabella Golf Mallorca.

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel


Het Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel ligt naast de golfbaan Son Vida, de oudste 18-holes golfbaan van het Spaanse eiland. De hoofdstad Palma de Mallorca ligt iets meer dan een kwartier rijden ten oosten van het hotel.

Al eens gegolfd op Mallorca? Laat een review achter op www.golfreiswijzer.nl.