Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Souillac Golf & Country Club 7=5 + gratis golf


Advertorial

Op de grens van de departementen Lot, Dordogne en Corrčze ligt de Souillac Golf & Country Club met 75 vrijstaande vakantiehuizen en een 18 holes golfbaan, die het hele jaar open is. Vanaf eind augustus is er voor bezoekers van Golfreiswijzer een aantrekkelijke aanbieding twee gratis nachten bij een reservering van 7. Inclusief gratis greenfee.Ontdek de zeer uitdagende en boeiende bosbaan gelegen in de Dordognevallei.
Souillac Golf & Country Club bevindt zich in een 60 ha groot eikenbos en is behoorlijk geaccentueerd. Vanwege de smalle fairways en veelal hoog of laag liggende greens zal van de golfer het een en ander worden gevraagd op technisch gebied. De aanwezige Nederlandse golfinstructeur kan daarbij begeleiden, voor info en boekingen www.marceltiemensgolf.com.

De golfbaan Souillac Golf & Coutryclub Dordogne Frankrijk

Goede sfeer

De sfeer op Souillac Golf & Country Club is – zowel op de baan als daarbuiten – ontspannen en vriendelijk. Tee-times zijn over het algemeen heel makkelijk te boeken. Bovendien kunt u in een van de comfortabele en goed uitgeruste vakantiehuizen verblijven die in kleine groepjes rond de baan zijn gebouwd. Iedere huizengroep heeft zijn eigen zwembad, op het park zijn verder aanwezig: 2 tennisbanen, sportveld, bar/restaurant.

Slechts op 9 uur rijden vanaf de grens maakt dit een ideale golfbestemming om een golfvakantie te combineren met een snufje Franse cultuur en uitstekend eten en drinken.

Hotel bij  golfbaan Souillac Golf & Coutryclub Dordogne Frankrijk

Wellness en massages

Na een intensieve golfronde kan een professionele massage de spieren en de geest weer ontspannen of laat uzelf of uw partner verwennen met een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Puur genieten!

Gastronomie en wijn

Liefhebbers van goed eten en drinken hebben een overvloed aan keuze in de Dordogne-vallei. Deze regio van Frankrijk biedt een groot aantal uitstekende restaurants, traditionele markten en wijngaarden. Er valt zo veel te ontdekken: truffels, Rocamadour kaasjes en de heerlijke wijnen uit de streek.
Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke Franse vakantie met familie, vrienden of gewoon lekker met z’n tweeën…

De aanbieding, 2 nachten gratis bij een reservering van 7 nachten inclusief een dagelijkse green fee per persoon, is geldig vanaf 29 augustus tot 1 november 2015 mits geboekt voor 30 juni 2015.

Een van de vakantiehuisjes bij golfbaan Souillac Golf & Coutryclub Dordogne Frankrijk

Meer informatie / boekingen +33 5 65 27 56 06 / Souillac Golf & Country Club. Gebruik code: GRW