Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Gratis golf voor basisschoolkinderen


Op zaterdag 27 juni vindt de zevende editie van de Kids4Golf-dag plaats in het Amsterdamse Bos. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar uit Amsterdam en omgeving krijgen gratis golfles.


Het is alweer de zesde editie van deze leuke en gratis golfdag van Kids4Golf. Met de Kids4golf-dag kunnen kinderen van de basisschool gratis kennis maken met de golfsport. De golflessen worden verzorgd door ervaren oudere kinderen onder begeleiding van een PGA-professional. Na de les wordt een rondje gespeeld op de speciaal aangelegde baan.

Prima swing op Kids4Golf dag.

Golfspullen zijn niet nodig, want alle materialen worden ter beschikking gesteld. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen. De tien (!) winnaars van de dag krijgen zelfs een golfcursus op Olympus aangeboden en ze ontvangen een golfset van Jumbo Golfwereld. De golfles en het spelen duurt in totaal ongeveer 2,5 uur. Er zijn drie aanvangstijden.

Inschrijven kan via www.kids4golf.nl.

Over Kids4Golf

Kids4Golf is een non-profit stichting die zich inzet voor de promotie van golf voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Kids4Golf organiseert laagdrempelige evenementen waarbij de kinderen (gratis) kunnen kennismaken met de golfsport.