Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

No kids please


Heeft u behoefte aan een golfresort aan de Costa del Sol waar geen kinderen worden toegelaten? Het kan tegenwoordig in het Doubletree Hilton Golf Resort in Higuerón. Met de recente aansluiting bij Hilton Worldwide zijn kinderen jonger dan 16 jaar niet meer welkom in het eerder nog kindvriendelijke resort.


Het klinkt niet heel erg leuk, maar veel reizende golfers zullen een Golf- & Spa Resort zonder gillende en rennende kinderen meer dan welkom heten. Het kindvrije Hilton Golf Resort in Higuerón is het eerste Hilton Golf Resort in Europa en het tweede in de wereld waar kinderen jonger dan 16 jaar niet meer worden toegelaten. Deze unieke overeenkomst werd onlangs aangegaan tussen Hilton Worldwide en het toeristenresort Reserva del Higuerón.

Het resort aan de Spaanse Costa del Sol wordt omgeven door een aantal fraaie golfbanen: Torrequebrada Golf, Mijas Golf, Santana Golf, Chaparral Golf, Cabopino Golf Marbella, Rio Real Golf en Los Naranjos. Het DoubleTree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higuerón , zoals het resort tegenwoordig heet, heeft uitgebreide golfpakketten samengesteld voor drie, vijf of zeven dagen golf en de golfbanen zelf hebben voor de gasten ook nog speciale aanbiedingen.

Het hotel heeft 177 kamers en suites met een modern design, uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten, een winkelcentrum en diverse goede eetgelegenheden. In de top van het hotel biedt een zwembad met bar panoramische uitzichten over de Middellandse Zee.

Kijk voor het volledige overzicht van alle faciliteiten op de website van het hotel:
doubletree3.hilton.com.


photocredits:compfight.com