Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Hotels auf dem Golfplatz


De groep ‘Hotels auf dem Golfplatz’ heeft de nieuwe brochure voor 2016 gepubliceerd. Daarin staan 29 luxe hotels in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje waarbij de eerste tee van een golfbaan niet verder dan een par-4 hole van het hotel ligt.


Het (marketing)samenwerking tussen hotels op de golfbaan begon al in 2011. Naast de voorwaarde voor de afstand tot de eerste tee (max. 430 meter) wordt ook gekeken naar de kwaliteit van de golfbaan en het hotel. De golfbaan moet minstens 4 sterren hebben volgens The International Golf Stars Classification. Daarnaast moet het hotel in de categorie First Class vallen waardoor de reislustige golfer bij ‘Hotels auf dem Golfplatz’ altijd verzekerd is van een luxe en ontspannen golfvakantie.

29 hotels in vier landen

In 2016 verwelkomde de groep zes nieuwe leden:
- Schloss Münchhausen (Duitsland)
- Diamond Country Atzenbrugg (Oostenrijk)
- Golfresort Haugschlag (Oostenrijk)

Schlosshotel münchhausen<br />

… en 3 hotels van de Lindner Hotel Group, waaronder ook het Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous op het Spaanse Mallorca.

Dit brengt het totaal van aangesloten hotels op 29, waarvan 22 in Duitsland, 5 in Oostenrijk, 1 in Italië en 1 in Spanje. Alle leden bieden aantrekkelijke Stay and Play-pakketten. Kijk voor een overzicht van alle hotels op de website: www.hotelsaufdemgolfplatz.com.

Golftoernooi voor gasten

Op 30 april 2016 is de kick-off van de ‘Hotels auf dem Golfplatz Golf Tropy 2016’. Daarbij worden 26 amateurwedstrijden gespeeld in de vier landen waar de groep actief is, speciaal voor gasten van de aangesloten hotels. Van 24-26 november wordt de grote finale gespeeld op de nieuwe aanwinst: het Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous op Mallorca.
Bekijk alle details van dit leuke toernooi voor gasten op www.hotelsaufdemgolfplatz.com/trophy-2016.html.