Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Budgetgolf Tour 2016


In 2016 organiseert Budgetgolf de jaarlijkse Budgetgolf Tour die dit jaar bestaat uit zes wedstrijden in de periode maart tot en met oktober 2016. Er wordt gespeeld in twee categorieŽn.


Bij de Budgetgolf Tour staan alle wedstrijden op zich en per wedstrijd zijn er prijzen te winnen. Doe je aan meer wedstrijden mee, dan tellen de beste drie resultaten mee voor het eindklassement. Na afloop van de laatste wedstrijd, het Budgetgolf Open, wordt dan bekend gemaakt wie zich de winnaar mag noemen van de Budgetgolf Tour 2016.De wedstrijden

donderdag 31 maart 2016 - Het Rijk van Nijmegen
maandag 2 mei 2016 - Efteling Golfpark
donderdag 2 juni 2016 - Golfbaan Edda Huzid
donderdag 30 juni 2016 - Golfbaan Heelsum
donderdag 8 september 2016 - Golfbaan Dorhout Mees
vrijdag 7 oktober 2016 - Golfbaan Harderwold (8e Budgetgolf Open 2016)

De kosten voor deze wedstrijden liggen tussen 47,50 en 52,50 euro per persoon. Dat is inclusief greenfee, ontvangst met koffie en een lekkernij, muntje voor de driving range en een bittergarnituur. Ben je lid van de baan waar wordt gespeeld, dan betaal je het aangepaste tarief van 15 euro voor deelname.

Inschrijven kan via de website van Bugdgetgolf. Ook vindt u via deze link meer informatie over het wedstrijdreglement en over de voorgaande edities.

Over Budgetgolf

Budgetgolf verzamelt al sinds 2005 kortingsacties en arrangementen op het gebied van golf. Voor de golfer heeft dit het voordeel dat hij/zij snel golfaanbiedingen kan vinden. Voor golfaanbieders biedt Budgetgolf.nl een gratis extra etalage waardoor de aanbieders sneller gevonden kunnen worden.