Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Bezoek de 18de editie van Rheingolf


Van 4 t/m 6 maart 2016 wordt in Düsseldorf voor de 18de keer Rheingolf georganiseerd. Deze grootste golfbeurs van Europa, op slechts 45 minuten rijden vanaf Venlo, draait volledig om testen, informeren, shoppen en reizen. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd.


Tijdens deze beurs in de [link|http://www.rheingolf.net/de/rheingolf-messe/anfahrt-a-parken.html|Areal Böhler Messe|nieuw in Düsseldorf kan het nieuwste materiaal van alle topmerken uitgebreid worden getest, kunnen de mooiste golfvakanties worden geboekt, worden de nieuwste golftrolleys getoond en kan de hipste golfkleding worden gepast.Een reguliere dagkaart voor de golfbeurs kost 15 euro. Op vertoon van uw NGF-kaart, of door het tonen van deze kortingsvoucher, betaalt u slechts 12 euro aan de kassa van de beurs i.p.v. 15 euro.

‘Gratis’ naar de beurs kan ook als u de Rheingolf Card aanschaft voor 89 euro. Met deze kaart krijgt u 44 kortingsbonnen waarmee u op 43 golfbanen in gebied Rheinland kunt spelen op basis van ‘2 greenfees voor de prijs van 1’. De kaart is heel 2016 geldig.

Test en leer

In vijf grote indoor driving ranges kunnen de clubs van de grootste golfmerken worden getest. Voor wie graag nog wat tips krijgt of trucs leert, staan in Volvo Golf Arena diverse golfprofessionals voor klaar. Ook (nog)niet-golfers kunnen terecht voor hun eerste slag bij de David Leadbetter Golf Academy.

Nederlandse inbreng en reizen

Onder de stands van 26 landen en 16 Duitse en Europese regio’s die de beurs tijdelijk tot het grootste reisbureau van Europa maken, bevindt zich ook de stand van een van de toppartners van de beurs, Limburg Golfland. Limburg golfland is een samenwerkingsverband van 13 golfaccommodaties in onze zuidelijkste provincie. Leden van dit samenwerkingsverband of leden van een van de aangesloten golfclubs kregen nog eens 2 euro extra korting op de toegang.De grootste stand is echter voor het eiland Mallorca, waar bezoekers kennis kunnen maken met de lokale lekkernijen en de vele golfbanen van het eiland.

Turkish Airlines verloot vluchten naar Turkije onder de bezoekers die een bal op een drijvend doel weten te chippen.

Informatie

Kijk voor alle informatie en een overzicht van exposanten op www.rheingolf.net.