Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfdeals in BelgiŽ


De nog jonge Belgische website van Belgian Golfers verzamelt, naast interessante informatie over golf in BelgiŽ, zeer interessante golfdeals. Bekijk dus eerst de aanbiedingen op deze website, voordat u een ronde golf gaat spelen bij onze zuiderburen.


De website www.belgiangolfers.be geeft algemene informatie over golf in het algemeen en biedt een duidelijk overzicht van Belgische golfbanen. Maar wat voor de Nederlandse golftoerist nog veel belangrijker is, is dat de website ook een overzicht geeft van de lopende aanbiedingen van golfbanen. Op de pagina www.belgiangolfers.be/nl/packages staat bij welke golfbanen de greenfee in de aanbieding is of bij welke golfbaan bijvoorbeeld een greenfee plus lunch met korting wordt aangeboden.

Toeristische golfreizen naar BelgiŽ

Ook BelgiŽ heeft moeite om buitenlandse golfers naar de prachtige golfbanen van het land te trekken. Op de website van Belgian Golfers staat dan ook: ĎChocolade, bier, Manneken Pis en de kunststeden... BelgiŽ heeft de toeristische wereld heel wat unieks te bieden. Maar wie komt onze prachtige golfterreinen ontdekken?í

Om hier wat aan te doen werkt Belgian Golfers nu samen met de Inbound Tour Operator A.A.B. (All About Belgium). Met hun 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen naar de Benelux en de kennis van Belgian Golfers omtrent golf in BelgiŽ zou dit wel eens een gouden match kunnen zijn. Voor groepsreizen naar BelgiŽ kunnen combinaties van golf en toerisme naar wens en volgens budget worden aangeboden. Bekijk deze pagina op hun website voor enkele voorbeelden.

Informatie over de golfbanen in BelgiŽ vindt u natuurlijk op onze website.