Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe golfstore in Amersfoort


Op 2 april is er in Amersfoort een gloednieuwe golfstore geopend: GolfCenter.nl. Met een soort store-in-store concept, fittingcentrum en diverse unieke golfcadeaus en golfattributen zetten twee jonge ondernemers iets neer waar Amersfoort al lang om zat te springen.


Hoe centraal Amersfoort ook in het golflustige Nederland ligt, een grote en goed bereikbare golfstore was er eigenlijk nooit te vinden. Sinds 2 april is daar dus verandering in gekomen. De broers Ronald en Jelle Bauman (resp. 27 en 22 jaar) hebben de dappere stap genomen om een gloednieuwe golfstore te openen zoals zij het zelf voor ogen hadden: groot, uitstekend bereikbaar, servicegericht en met een groot en goed assortiment aan golfmateriaal. Maar bij GolfCenter.nl gaat het nog veel verder dan alleen het verkopen van clubs, schoenen, kleding en trolleys. Er is een fitting centrum met twee grote afslagkooien en hypermoderne meetapparatuur en er is een grote putting green waar een professionele putting school zal worden opgezet.

Golfcenter.nl in Amersfoort (foto en copyright: Bert van der Toorn)

‘Als golfers hier binnenkomen moeten ze zich direct thuis voelen’, zeggen de broers die beiden onder meer anderhalf jaar werkten bij golfwinkel Off Course in Nieuwegein. Als lid van de golfclub De Hoge Kleij en dus zelf fanatiek golfers, weten ze als geen ander waar golfers blij van worden. Bij binnenkomst sta je direct in de lichte centrale ruimte met onder meer trolleys en kleding met achterin een grote balie/bar met grote tv-schermen, waar je vooral even lekker even mag zitten. Links en rechts van de centrale ruimte zijn open, maar toch enigszins afgeschermd speciale ruimtes per topmerk, waaronder Nike, Ping, Callaway, Mizuno en Titleist met Footjoy. Achter de bar bevinden zich de putting green, het fitting centrum en de testkooien.

Opvallend

Natuurlijk kun je bij GolfCenter.nl terecht voor het volledig laten fitten van golfclubs of voor het laten vervangen van je grips. Maar omdat je je nieuwe clubs niet graag kwijtraakt kunnen je naam en telefoonnummer er ook worden ingegraveerd. Verder is het eigenzinnige golfmerk BOB goed vertegenwoordigd. Naast tassen, gekleurde riemen met persoonlijke gesp en andere nuttige golfmaterialen, zijn ook de slow cooking BOB barbecue en de razendsnelle en stoere BOB Golfscooter te verkrijgen bij GolfCenter.nl.

Openingstijden en contactgegevens

GolfCenter.nl
Terminalweg 15
3821 AJ Amersfoort (eenvoudig te bereiken via de A1 en A28)
Telefoon: 06-24216440 & 06-43003130

De naam GolfCenter.nl toont aan er ook online materiaal te koop is, maar de website is op het moment van schrijven nog in ontwikkeling: www.golfcenter.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 9:30 – 18:00 uur
zaterdag: 10:00 – 17:00 uur