Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Activiteiten Flight4You naar 3D Golfvakanties


3D Golfvakanties gaat alle activiteiten van Flight4You overnemen. Flight4You is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van prachtige golfvakanties voor alleengaanden. Vanaf 1 juni gaat Flight4You door onder de vleugels van 3D Golfvakanties.


Na vele succesvolle jaren heeft Anique van Waardt , eigenaar en zelf enthousiast reisbegeleider van Flight4You, besloten een nieuwe stap in haar carrière te nemen. Voor 3D Golfvakanties, specialist in golfvakanties op maat, was dit een mooie kans om de activiteiten van Flight4You toe te voegen aan het toch al grote aanbod van groepsreizen. ‘Onze focus ligt altijd op groepen dus de groepsreizen voor alleengaanden passen uitstekend bij de corebusiness van 3D Golfvakanties’, zegt Bert Trommelen, directeur van 3D Golfvakanties. ‘Inmiddels zijn we ook in gesprek met een nieuwe reisbegeleiders om deze unieke en leuke reizen succesvol te houden.’

De reizen van Flight4You gaan onder meer naar Agadir, Reims, Ierland, Zuid-Spanje en Lagos Portugal waarbij bijvoorbeeld ook wijn- en champagneproeverijen op kaart staan. Het samen Kerst en/of Oud en Nieuw vieren in de zon van de Westelijke Algarve behoort al jaren tot de populairste reizen. Een ideale manier om interessante mensen te ontmoeten, die allen als motto hebben: Leef en beweeg!

Alles blijft zoals het was

3D Golfvakanties was vanaf het allereerste begin van Flight4You al nauw betrokken bij de vele reizen als exclusief partner. Daarmee is een soepele continuering van Flight4You bijna een vanzelfsprekendheid. Vanaf 1 juni 2016 zal 3D Golfvakanties de reisplanningen, uitvoering, reisbegeleiding, etc. volledig overnemen. ‘De naam Flight4You, de website en de beleving blijft voor de deelnemers precies zoals het was’, vertelt Bert Trommelen. Trommelen is ervan overtuigd dat Flight4You onder de gedreven leiding van 3D Golfvakanties in volle vaart doorgaat en zal blijven brengen waarvoor het ooit is opgericht: sportieve, gezellige golfreizen in een comfortabele aangename omgeving , voor gelijkgestemde alleengaanden met een passie voor golf.

De eerste reis, van 16 – 23 mei 2016 naar Zuid-Spanje, zal de laatste reis zijn die Anique van Waardt persoonlijk begeleidt. Daarna wordt het organiserende en begeleidende stokje overgedragen aan 3D Golfvakanties.

3D Golfvakanties dankt Anique en de vele zeer trouwe Flight4You-gangers voor het vertrouwen in de organisatie de afgelopen jaren en voor de gezellige momenten samen op reis. 3D Golfvakanties kijkt uit naar een nieuwe periode Flight4You!

Meer informatie

Flight4You: www.flight4you.nl

3D Golfvakanties: 3dgolf.nl