Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

BurgGolf Herkenbosch wordt De Herkenbosche


De Herkenbosche is de nieuwe naam voor de golfbaan die de eerste 25 jaar van haar bestaan als Burggolf Herkenbosch door het leven is gegaan. Daarmee is de golfbaan de laatste van de grote golfbanen van BurgGolf waarbij ‘BurgGolf’ uit de naam verdwijnt.


Al in 2015 ondergingen de andere bij BurgGolf aangesloten golfbanen de naamsmetamorfose, waarmee enkele banen de oorspronkelijke pre-BurgGolf-naam weer terugkregen:
- Golfparc Sandur (was BurgGolf Emmen)
- Westerpark (was BurgGolf Zoetermeer)
- Gendersteyn (was BurgGolf Gendersteyn)
- De Purmer, Golfresort Waterland (was BurgGolf Purmerend)
- De Haverleij (was BurgGolf De Haverleij)
- De Berendonck (was BurgGolf Wychen)
- Sint Nyk, BurgGolf Fryslân (was BurgGolf Sint Nicolaasga)

Volgens initiatiefnemer en eigenaar van De Herkenbosche, Michel Stassen, was de naamswijziging een voor de hand liggende keuze: ‘Onze parel ligt in de bossen van het Meinweggebied, een plek waar mensen uit de directe omgeving en de Euregio, maar vaak ook vanuit het hele land graag naartoe komen. ‘Wij spelen vandaag op Herkenbosch’, klinkt al 25 jaar lang als het begin van een mooie golfdag. Vanaf heden is dat een dag op ‘De Herkenbosche’.’

‘De nieuwe naam verandert niets aan de onderlinge band met BurgGolf en de daarbij aangesloten golfbanen’, vervolgd Stassen. ‘Integendeel, de in die samenwerking bestaande voordelen voor (bedrijfs)leden is zelfs nog verruimd. Een en ander vindt u daar in de toekomst over op onze website.’

De naamswijziging is één van de markante momenten in het jaar dat golfbaan en –club het 25-jarige bestaan vieren. In de eerste week van juli zullen tal van activiteiten en festiviteiten op en rond de golfbaan in het teken staan van dat jubileum.

Kijk voor meer informatie over De Herkenbosche op www.deherkenbosche.nl.

Heeft u al eens op De Herkenbosche gespeeld? Laat dan een review op onze website achter. Ga naar Golfreiswijzer.nl.