Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Beleef Olympische Spelen op strand Den Haag


Tijdens de Olympische Spelen, die van 6 tot en met 21 augustus 2016 in Rio worden gehouden, transformeert het sportstrand van Den Haag (Scheveningen) in de Olympic Experience. Volg alle sporten live of beleef de sporten zelf, inclusief golf!


Tijdens de Olympic Experience zijn meer dan 25 sporten te beoefenen en de wedstrijden van het Nederlandse team, TeamNL worden live uitgezonden. Op vrijdag 12 augustus is ook de NGF op de Olympic Experience aanwezig met het funpark van het succesvolle jeugdprogramma Raak! Kinderen kunnen hier lekker plezier maken. Ze kunnen samen met vriendjes, vriendinnetjes of ouders kennismaken met de golfsport. Lees meer over Raak! op www.golfraak.nl.

De Olympic Experience biedt dagelijks ruimte aan 5.000 bezoekers. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van meer dan 25 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond kun je live de Olympische Spelen volgen op grote TV schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en OlympiŽrs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Tickets voor de Olympic Experience zijn te verkrijgen via teamnl.org/olympic-experience-tickets. De toegangsprijs voor volwassenen is 10 euro, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar 5 euro. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis naar binnen.

Kijk voor alle informatie over TeamNL en de Olympic Experience op teamnl.org.