Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Strandgolf Texel Open 2008


Tijdens de Strandgolf Scheveningen was het al een beetje aangekondigd. Ook Texel gaat een strandgolfevenement organiseren. Inmiddels is bekend dat het noordelijkste punt van Texel 16, 17 en 18 mei in het teken staat van Strandgolf Texel. Het evenement wordt een combinatie van negen holes op de Golfbaan De Texelse met negen holes op het strand onder de vuurtoren. Deelnemers zijn bedrijventeams, amateurgolfers, professionals, topamateurs en Bekende Nederlanders.Na twee succesvolle edities van Strandgolf Scheveningen zit het er dik in dat Strandgolf Texel ook een geslaagd evenement wordt. Natuurlijk speelt de lokatie daarbij een belangrijke rol. Het eiland heeft de potentie om strandgolf tot een succes te maken. Texelkenners weten het: rust, ruimte, weidsheid, strand, zee en natuur maken van dit grootste Waddeneiland een geliefde vakantiebestemming. En menig golfer zal beamen dat dit alles in combinatie met een rondje spelen op de Texelse alleen maar leuker wordt.
Voor Strandgolf Texel wordt op het strand bij de vuurtoren van Texel een 9 holes golfbaan aangelegd compleet met waterhindernissen en veel bunkers met mooie kunstgrasgreens. De 9 holes op het strand bestaat uit een par 5, vier par 4, en vier par 3 holes.

Compleet met bunkers en waterhindernissen


Voor Strandgolf Texel wordt op het strand bij de vuurtoren van Texel een 9 holes golfbaan aangelegd compleet met waterhindernissen, veel bunkers en met mooie kunstgrasgreens. De 9 holes op het strand bestaat uit een par 5, vier par 4, en vier par 3 holes. De strandgolfer speelt met een gewone golfbal en met een complete uitrusting. Baanontwerp en de wedstrijdleiding wordt verzorgd door Montagne Services.

Inschrijving


Het evenement staat open voor (amateur)golfers. Er kunnen in totaal 144 golfers meedoen. Deelname kost 125,- per persoon (leden van ANWB-golf betalen 100,- per persoon). Boeken kan tot 1 maart.
Meer informatie op: www.strandgolftexel.com/.

Drie dagen Texel


Wilt u het gehele driedaagse strandgolfevenement meemaken? Dat kan met het speciale weekendarrangement van Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp, naast Golfbaan De Texelse. Als u een luxe bungalow of chalet op Vakantiepark De Krim boekt, ontvangt u dertig procent korting op uw verblijf naar keuze! Tevens ontvangt u een gratis Strandgolfpakket, bestaande uit 1 x ontbijt, 1 Strandgolf T-shirt en een VIP-pakket in uw accommodatie. Kijk en boek op www.krim.nl (actiecode: Strandgolf weekend).
Kijk voor informatie over Golfbaan de Texelse op www.detexelse.nl.