Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Tweede editie Amsterdam Golf 2008


Op 14, 15 en 16 maart vindt de tweede editie plaats van Amsterdam Golf. In de Amsterdam RAI zal ruim 12.000 m2 in het teken staan van deze snelst groeiende sport van Nederland. Organisator Holland Golf Events verwacht dit jaar meer dan 15.000 bezoekers, ruim 4.000 bezoekers meer dan in 2007. Nienke Nijenhuis, voormalig topgolfster, wordt het gezicht van het golfevenement. Op het evenement wordt ook weer de Amsterdam Golf Award uitgereikt. Daarvoor kunnen vanaf half januari personen, instanties en organisaties genomineerd worden.Na het succes van de eerste editie in 2007 vindt half maart opnieuw Amsterdam Golf plaats. Het golfevenement is, zo vlak voor de start van het nieuwe golfseizoen, een mooie gelegenheid om op zoek te gaan naar de nieuwste snufjes. Arthur Beerendonk, initiatiefnemer Amsterdam Golf verwacht een forse toename van het aantal bezoekers. De verwachte groei schrijft hij toe aan de toenemende populariteit van golf in Nederland.

Amsterdam Golf 2008 vindt plaats van 14 t/m 16 maart in de Parkhal van ruim 12.000 m2. Op dit grootste indoor golf evenement van Nederland zullen zo’n 150 exposanten hun nieuwste producten en diensten aanbieden.

Nienke Nijenhuis


Nienke Nijenhuis heeft haar naam en gezicht verbonden aan Amsterdam Golf 2008.
Zijn noemt de beurs een fantastisch initiatief. Het is volgens haar dé manier om golf in Nederland voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Amsterdam Golf Award


Op het golfevenement zal op zondag 16 maart ook de Amsterdam Golf Award worden uitgereikt. De Award 2008 wordt uitgereikt aan een persoon, een organisatie of een instantie die in het jaar 2007 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het Golf in Nederland. Vanaf 15 januari is het mogelijk personen, instanties of organisaties te nomineren voor deze Golf Award. Een jury bestaande uit Hans Ruggenberg (golfverslaggever van dagblad De Telegraaf), Jeroen Stevens (topsport coördinator van de NGF) en Jan Kees van der Velden (hoofdredacteur van Golfmedia) selecteren hier drie nominaties uit. Vanaf vrijdag 15 februari kan er via dezelfde site gestemd worden op één van deze drie genomineerden. De winnaar wordt uiteindelijk bekend gemaakt op zondag 16 maart tijdens Amsterdam Golf in de RAI in Amsterdam. Vorig jaar werd de award toegekend aan de wereldkampioenen bij de amateurs Tim Sluiter, Wil Besseling en Joost Luiten.

Amsterdam Golf 2008


Amsterdam Golf 2008 vindt plaats van 14 t/m 16 maart in de Parkhal van ruim 12.000 m2. Op dit grootste indoor golf evenement van Nederland zullen zo’n 150 exposanten hun nieuwste producten en diensten aanbieden.
Voor de bezoekers zijn er veel activiteiten en entertainment; testen van materialen van ruim tien merken op de driving range, meedoen aan diverse wedstrijden op vele golfsimulatoren, golfdemonstraties bekijken, de vernieuwde Telegraaf Trickshow van Joost Hage, Fashion Shows en shoppen in o.a. Fashion Village, de megashop van Golfplaza en de Golf Outlet.

Meer informatie op:
www.amsterdam-golf.com