Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Hollandse gastvrijheid


Sinds kort is er in het Andalusische Alhaurin el Grande een nieuwe overnachtingsmogelijkheid. Casa Don Carlos is een guesthouse dat onderdak biedt aan gasten die op zoek zijn naar rust, natuur en cultuur.
Het questhouse wordt gerund door twee Brabantse jongens die met de opening van hun Casa Don Carlos een lang gekoesterde wens in vervulling zagen gaan.Casa Don Carlos kan een start zijn voor een rondreis door AndalusiŽ, eerst een paar dagen aclimatiseren, daarna een reis langs bijvoorbeeld Ronda, Sevilla, Jerez of Arcos de la Frontera en Cadiz. Vervolgens een paar dagen lekker rustig aan het zwembad bij komen van de reis om alle mooie indrukken van dit land te laten bezinken. En minsten zo belangrijk, het questhouse ligt vlakbij de golfbaan Alhaurin.
Guesthouse Casa Don Carlos is ook geschikt voor een korte zonvakantie. Door het aangename klimaat kan dit het hele jaar door. Door de prima en voordelige vliegverbinding op MŠlaga ben je in een paar uur op de plaats van bestemming en heb je alle tijd om te genieten. Een midweek of lang weekeinde naar het Andalusische guesthouse behoort dan ook tot de mogelijkheden.
Casa Don Carlos is huiselijk en gemoedelijk. Dat is aan de Bourgondische Brabanders die dit guesthouse exploiteren, wel toevertrouwd. Carlo van den Nieuwenhuijzen (45) horecaman en Ronald Henselmans (42) interieurdetaillist en alweer 19 jaar partners. De Casa is hun droom die na ruim 15 jaar uitkomt! Vaak zijn ze met vakantie naar Spanje geweest en tijdens die vakanties zijn ze van het land en het klimaat gaan houden.
Nu wonen ze er en willen ze hun gasten hun liefde voor deze Spaanse streek graag overbrengen.
Meer informatie op: www.casadoncarlos.com