Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Pin High draait door op KLM Open


Tijdens het KLM Open pakt golftouroperator Pin High Golftravel weer uit. Op de stand in het Promodorp kunnen prachtige reizen gewonnen worden. Ook dit jaar kan iedereen die op de stand een reservering maakt een korting draaien tot 200 euro per boeking! Een unieke actie, want het geldt ook voor de voordeligste shortbreaks.


Op de Pin High stand tijdens het KLM Open is van alles te beleven. Voor 1 euro mag u aan het Rad van Avontuur draaien. U maakt dan kans op schitterende prijzen en fantastische reizen. Dit jaar komt de opbrengst van het rad ten goede aan SOS-Kinderdorpen. Dit goede doel biedt hulp aan kansarme kinderen in 134 ontwikkelingslanden.

Op de Pin High stand kunt u ook de Zuid-Afrika specialisten ontmoeten. Met hen kunt u uw reiswensen bespreken en ondertussen proeven van de Zuid-Afrikaanse wijn en kleine borrelhapjes. Tevens presenteert Pin High tijdens het KLM Open de nieuwe winterbrochure.En maakt u een boeking op de Pin High stand, dan kunt u uw eigen korting draaien tot 200 euro. Kortom, alle reden om een bezoekje te brengen aan de Pin High stand tijdens het KLM Open.