Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen in de Achterhoek


Voor een korte golfvakantie hoef je niet altijd ver te reizen. Ook in eigen land zijn leuke shortbreaks te boeken. Hotel Bakker in Vorden biedt een arrangement aan voor golfen in de Achterhoek.


In de Achterhoek liggen enkele mooie golfbanen. In het arrangement dat Hotel Bakker aanbiedt is er keuze uit golfen op Golfbaan t Zelle of op De Lochemse Golfbaan.

Golfbaan t Zelle

De golfbaan is aangelegd op het gelijknamige landgoed en behoort tot de mooiere golfbanen van Nederland. De ongeveer 95 hectare tellende baan is rijk aan natuurlijke hindernissen zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers. Bijzonder zijn zonder meer hole 4, 7, 11 en 12: de ultieme uitdaging voor elke golfliefhebber.
Ook beschikt golfbaan 't Zelle over een volwaardige 9-holes Par3 baan.
Meer informatie op: www.gczelle.nl/.De Lochemse golfbaan

Deze golfbaan is een 18 holes par 72 golfbaan die op een unieke manier aangepast aan de natuurlijke omgeving. De ontwerpers Eschauzier & Thate Golfbaan Adviseurs uit Arnhem hebben een schitterende baan ontwikkeld in een prachtig Achterhoeks coulisselandschap. Het terrein is fraai aangelegd en wordt perfect onderhouden. De totale lengte voor de heren is 6.001 meter en voor de dames 5.231 meter. Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken uw rondje golf op de Lochemse Golfclub tot een mooie en ware uitdaging.
Meer informatie: www.lochemsegolfclub.nl/

3-daags arrangement

Het arrangement voor 2 dagen dat Hotel Bakker aanbiedt bestaat uit 2 overnachtingen op basis van een 2- persoons Deluxe kamer, 2 avonden 3-gangen menu, 2 dagen een uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet en 1 greenfee op een van de twee genoemde golfbanen. Prijs per persoon 197,50 excl. Toeristenbelasting. Boeken kan op www.bakkerinvorden.nl.