Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Met Nederlandse pro’s de baan in


Pin High biedt u in 2017 opnieuw de mogelijkheid om te spelen en trainen met de playing pro’s van de Challenge Tour en Pro Golf Tour. Onder anderen Robin Kind, Michael Kraaij, Sven Korver en Dylan Boshart staan voor u klaar tijdens deze unieke golfreis.


Als trainingslocatie is gekozen voor het Dolce CampoReal Resort in de buurt van Lissabon. De uitdagende golfbaan van de CampoReal GC heeft geweldige oefenfaciliteiten: een short game area met twee grote putting greens, twee chipping greens, vier oefenbunkers en een enorme driving range die vanaf twee kanten te bespelen is. De topprofessionals geven twee dagen twee uur per dag les en u gaat ook drie keer met ze de heuvelachtige golfbaan in. De ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen! Minimale handicap: 35
Pin High biedt u in 2017 opnieuw de mogelijkheid om te spelen en trainen met de playing pro’s van de Challenge Tour en Pro Golf Tour.
Eric Bakker, directeur van Pin High: ‘We zijn vorig jaar gestart met de unieke mogelijkheid om te trainen en duelleren met Nederlandse playing pro’s en dit is een groot succes gebleken. In 2017 bieden wij deze reis daarom graag opnieuw aan.’

Een weekverblijf in het comfortabele Dolce CampoReal Resort inclusief ontbijt, autohuur, 4 greenfees en 2 uur per dag 2 toppro’s tot uw beschikking is al mogelijk vanaf 649 euro per persoon.

Voor boekingen en meer informatie kijkt u op www.pinhigh.nl/protraining.

Over Pin High

Pin High is de grootste golftouroperator in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer.