Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Crazy kortingen op golfreizen


De Pin High Crazy Days zijn nog drie dagen geldig. Tot en met zondag 22 januari biedt Pin High scherp geprijsde golfreizen aan naar talloze bestemmingen aan. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 600 per persoon. Bovendien maken golfliefhebbers dagelijks kans op een waterdichte Elrey golftas van Jumbo Golf.


Golfers kunnen tijdens de Crazy Days ook profiteren van allerlei extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades. Op 12 januari gaan ruim twintig bestemmingen in de uitverkoop. Welke dat exact zijn, is nog een verrassing. Het aanbod van golfbestemmingen tijdens de Crazy Days is in ieder geval zeer divers met zonnige arrangementen in Spanje, Portugal en de Caraïben.

Crazy Days Pin High Golftravel met kortingen golfreizen en golfvakanties

Eric Bakker, directeur Pin High: “We pakken weer flink uit tijdens de Crazy Days. Zo boekt u een zeer compleet arrangement in een 4-sterrengolfhotel in Spanje inclusief 7 nachten met ontbijt, 7 diners, 5 greenfees, 5 lunchpakketten en autohuur al vanaf € 559,-. Onder alle boekingen verloten wij dagelijks een waterdichte Elrey golftas van Jumbo Golfwereld. Kortom, het belooft weer een waar spektakel te worden. Speciaal tijdens de Crazy Days zijn wij daarom ook op zaterdag 14 en 21 januari telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 15:30 uur.”

Meer informatie: PinHigh.nl