Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Wereldkampioenschap Ski & Golf


Op 8 en 9 april 2017 worden in Slowakije voorrondes georganiseerd voor het Wereldkampioenschap Ski & Golf in mei in Oostenrijk. Ben jij gek van beide sporten en niet vies van een leuke reis, schrijf je dan in.De 8ste editie van het Ski & Golf Slowakije kampioenschap wordt op 8 en 9 april gehouden bij het Black Stork Golf Resort in Velka Lomnica. De vijf besten in Slowakije gaan door naar de 17e editie van het Ski & Golf Wereldkampioenschap dat in mei wordt gespeeld in Zell am See en Kaprun in Oostenrijk.

Programma

Zaterdag 8 april 2017
08:00 - trbsk Pleso - skiwedstrijd
12:00 - Black Stork - eerste dag golftoernooi

Zondag 9 april 2017
10:00 - Black Stork - tweede dag golftoernooi

Golfen in het zonnetje en op de achtergrond de witbesneeuwde bergen waar het WK Ski & Golf wordt gehouden.

Kosten

Voor 160 euro speel je 2 x 18 holes golf en krijg je een dagpas voor de skilift met een officieel nummer voor de skiwedstrijd. Ook niet-alcoholische drankjes en snacks zijn beide dagen bij zowel het skin als het golf inbegrepen en je dingt mee naar de mooie prijzen. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief verblijven in het 4-sterrenhotel International op het golfresort.

Voorwaarden

Je handicap moet 36 of lager zijn en als skir moet je de afdaling (2 pogingen) succesvol afronden.

Info en inschrijven

Kijk voor meer informatie op www.golftatry.sk. Voor vragen en inschrijven stuur je vr 31 maart 2017 een mail naar marketing@golfinter.sk. De betaling moet uiterlijk 6 april binnen zijn.