Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Terre Blanche beste golfclub van Frankrijk 2017


Met een gemiddelde beoordeling van 8,92 (uit 10) is Terre Blanche door golfers verkozen tot beste golfclub van Frankrijk 2017. De ranking is gebaseerd op 350.000 beoordelingen via Leadingcourses.com.


Maandelijks bezoeken meer dan 250.0000 golfers Leadingcourses.com om beoordelingen van golfbanen wereldwijd te lezen en te geven. Bij de ranking voor de beste golfclub werd gekeken naar de beoordelingen over de kwaliteit van de golfclub en de golfbaan/-banen, onderhoud, faciliteiten, clubhuis en natuurlijk het ‘waar voor je geld’.

Jean-Marie Casella, Director of Golf at Terre Blanche Resort was very proud to receive such an accolade (Photo by Leadingcourses.com)

Het in de Provence gelegen Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, 5 sterren, ligt in een prachtige natuurlijke omgeving en heeft twee 18-holes golfbanen, ontworpen door Dave Thomas. De beoordelaars op Leadingcourses.com waren redelijk unaniem over hun ervaring bij Terre Blanche: ‘Zodra je hier bent besef je gelijk dat je op een topresort bent’ - ‘Absoluut de beste baan waar ik ooit heb gespeeld!’ - ‘Wat een verwennerij!’ - ‘On-Europees goed!’.

Runner-up bij de verkiezing van Beste Golfclub van Frankrijk werd Les Aisses Golf met een 8.9. Deze met bomen omzoomde golfclub heeft 27 holes, ontworpen door Martin Hawtree. De golfclub ligt 150 kilometer ten zuiden van Parijs. Op nummer 3 eindigde met 8.81 punten Golf De Fontainebleau. De golfbaan van Fontainebleau werd in 1909 geopend en is daarmee een van de oudste golfbanen van Frankrijk.

Bekijk de volledige top-50 van Beste Golfclubs in Frankrijk op Leadingcourses.com.

Beoordeel Terre Blanche

Golfreiswijzer heeft een samenwerking met Leadingcourses. Als u de golfbaan op onze website een beoordeling geeft, komt deze ook in het overzicht op Leadingcourses terecht.
Ga voor de beoordeling naar: Golfreiswijzer.nl.