Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Auto huren met populaire budgetformule


Lejebil.com is een succesvolle huurautobemiddelaar in Noord-Amerika.
Het bedrijf biedt veel voordelen bij het reserveren van een huurauto. Het bedrijf gaat haar pijlen ook op Europa richten. Goed nieuws voor golfers die immers op hun golfreizen afhankelijk zijn huurauto’s.


De mondiale huurautobemiddelaar Lejebil.com wil zijn budgetformule in Europa net zo succesvol laten zijn als in Noord-Amerika. De Lejebil-formule is onder reizigers naar de VS en Canada al enorm populair vanwege lage allinclusive-tarieven, die voor het grootste gedeelte pas ter plaatse hoeven te worden betaald. Bij reizen binnen Europa geldt precies hetzelfde, maar dat was minder bekend.

Drive en pay

Bijzonder aan Lejebil.com is, dat je er een huurauto in alle werelddelen kunt vastleggen, zonder dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht. Sterker nog: bij het boeken op Lejebil.com kunnen klanten met een kleine aanbetaling de gewenste huurauto geruime tijd voor de vakantie vastleggen. De totale som, zonder verrassingen en alles inbegrepen, hoeft pas te worden betaald bij het ophalen van de auto op het verhuurstation. Om in golftermen te blijven in plaats van pay en play is het bij Lejebil Drive en Pay
Vooral dat laatste blijkt enorm aan te slaan bij reizigers naar Amerika en Canada. Van alle boekingen die Lejebil.com in 2016 noteerde, betrof 70 procent een huurauto in Noord-Amerika. Dit jaar is het aandeel Amerika en Canada bij de boekingen zelfs opgelopen tot 79 procent.

Profiteer ook in Europa

Uit een analyse van de boekingsgedrag onder autohuurders concludeert Lejebil.com dat de succesformule lang niet zo bekend is bij consumenten die een auto op een Europese bestemming willen huren. Daarin wil de budgetverhuurder nu verandering brengen met een marketingcampagne: ‘Wij gaan ons sterker positioneren op de Europese markt’, zegt manager klantenservice Andrea van Velzen van Lejebil.com. ‘Voor klanten levert de formule, waarbij eerst een aanbetaling wordt gedaan en pas ter plaatse het resterende bedrag wordt betaald, veel voordelen op. Zo kan je ruim op tijd een vakantie boeken en de huurauto vastleggen, ook al heb je de totale reissom op dat moment nog niet tot je beschikking. We merken dat klanten het prettig vinden dat zij kunnen wachten met de betaling tot het moment dat zij daadwerkelijk op vakantie gaan.’

Autoverhuur budget maatschappij Lejebil

Kijk voor bestemmingen en boekingen op Lejebil.com