Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Scottisch Golf Tourism Week op Trump Turnberry


Na het eclatante succes van vorig jaar op het Fairmont St Andrews Resort heeft de organisatie van de Scottish Golf Tourism Week scottischgolftourismweek.co.uk. bevestigd, dat editie 2017 zal worden gehouden van 23 tot en met 27 oktober op het Trump Turnberry Resort in Ayrshire.


Dit jaar komen nog meer touroperators van over de hele wereld naar 'the home of golf' Schotland. Kennismakingstrips, seminars, netwerksessies, persmomenten en bijna 4.000 individuele business-to-business afspraken, zullen de reputatie van Schotland als dè golfbestemming in de wereld versterken en in 2018 miljoenen aan extra inkomsten genereren, die ten gunste komen aan de Schotse economie.
De week zal beginnen met bezoeken aan een aantal van Schotlands leidende golfclubs en resorts voordat de deelnemers samenkomen op het Trump Turnberry Resort voor twee dagen van één-op-één businessbijeenkomsten. (foto van Turnberry golf course)

Bezoeken

De week zal beginnen met bezoeken aan een aantal van Schotlands leidende golfclubs en resorts voordat de deelnemers samenkomen op het Trump Turnberry Resort voor twee dagen van één-op-één businessbijeenkomsten. Culminerend in de uitreiking van de prestigieuze Scottish Golf Tourism Awards op donderdag 26 oktober.
Organisator Tom Lovering kijkt erg uit naar de tweede Scottish Golf Tourism Week: ''Opnieuw zullen we 's werelds leidende touroperators kennis laten maken met het beste wat Schots golf te bieden heeft. Het is een unieke kans om mensen eraan te herinneren wat Schotland te bieden heeft aan golf, maar ook aan cultuur. We zijn vol vertrouwen dat het enorme succes van editie 2016 dit jaar geëvenaard zal worden.''

Voor meer informatie bekijk de SGTW video hier: scottishgolftourismweek.co.uk/video.html