Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

ANWB Golf Familiedag bij Jurassic Golf in Gouda


Golf Familiedag bij Jurassic Golf in Gouda

Op zaterdag 17 juni organiseert ANWB Golf anwbgolf.nl een speciale familiedag bij Jurassic Golf Adventure Park jurassicgolf.nl in Gouda. Voor slechts 35 euro kan een gezin tussen de levensechte dinosauriŽrs en fossielen uit het begin der tijden golfen.


Op dit bijzondere golfpark is golfen een unieke en tegelijkertijd leerzame beleving vol avontuur en geschikt voor jong en oud! Iedereen is van hart welkom.

Inschrijven

Laat je familie met of zonder golfervaring kennismaken met de golfsport en geniet samen van een gezellige dag. Stel een flight samen van maximaal vijf personen. Golf met de kinderen en/of kleinkinderen 18 holes en geniet van deze bijzondere belevenis. Kosten slechts 35 euro per flight! Gestart wordt er om 10.00 uur. Inschrijven via anwbgolf.nl/familiedag/familiedag-midgetgolf-inschrijven

Jurassic Golf

Bij Jurassic Golf jurassicgolf.nl kun je midgetgolfen in dinosaurusstijl. In 18 uitdagende mini-holes loop je langs diverse dinosaurussen en ontdek je de geheimen van deze imposante en al lang uitgestorven dieren.