Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Pin High Crazy Days


Het is weer tijd voor de Pin High Crazy Days! Van donderdag 8 tot en met zondag 18 juni 2017 stunt Pin High Golftravel met talloze golfreizen en profiteert u van ongelooflijk veel voordeel.


De kortingen kunnen oplopen tot wel 150 euro per persoon. Bovendien maakt u tijdens deze achttiende editie dagelijks kans op vele prijzen, waaronder golftassen, TomTom golfhorloges en toegangskaarten voor het KLM Open 2017.

Te gekke golfdeals

Dit is dť periode om een voordelige golfvakantie te boeken. Op 8 juni gaan 25 bestemmingen in de uitverkoop. Welke dat exact zijn, is nog een verrassing. Het aanbod van golfbestemmingen tijdens de Crazy Days is in ieder geval zeer divers met onder andere golfreizen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en ItaliŽ. Boeken kan vanaf 8 tot en met 18 juni 2017 op pinhigh.nl/crazydays.
Eric Bakker, directeur Pin High: ''We pakken weer flink uit tijdens de Crazy Days. Zo boekt u al een golfreis van 4 dagen inclusief 3 greenfees vanaf 229 euro. Het belooft weer een waar spektakel te worden. Speciaal tijdens de Crazy Days zijn wij daarom ook op zaterdag 10 en 17 juni telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 15:30 uur.''

Voor meer informatie zie pinhigh.nl/crazydays.