Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Garmin Approach S60: stijlvol op en buiten de baan


Garmin garmin.com/golf lanceert met de Approach S60 een nieuw premium golfhorloge met een smaakvolle stijl en uitgebreide golffuncties, die ook buiten de golfbaan stijlvol is.


Het Approach S60 golfhorloge geeft je relevante informatie en full-color kaarten op het 1,2-inch kleuren touchscreen, dat ook in zonlicht afleesbaar is.

PlaysLike

Het horloge geeft afstanden en de PlaysLike afstand weer, zodat je de beste clubs voor bergop en bergaf spelen kunt kiezen op meer dan 40.000 banen wereldwijd. De AutoShot gametracker meet de shotafstanden en slaat gedetecteerde shots automatisch op; handig voor de analyse na afloop van de gespeelde ronde. Je ontvangt smartphone meldingen en beschikt over activity tracking functies, die worden weergegeven op het duidelijk afleesbare display. Bovendien kun je wijzerplaten en apps downloaden in de Connect IQ™ store apps.garmin.com en snel van stijl wisselen met de unieke QuickFit™ polsbanden. Het is zowel een uitgebreide golf-smartwatch als een stijlvol accessoire om de pols.

Garmin AutoShot

De Approach S60 is uitgerust met de Garmin AutoShot functie1, die automatisch de afstand van iedere slag registreert, zodat je precies weet hoe ver je met welke golfclub slaat. Daarnaast wordt ook de locatie van iedere slag vastgelegd en geüpload naar het Garmin Connect™ account van de gebruiker. Zo kunnen golfers hun spel visualiseren en iedere gespeelde ronde op een kaart terugzien.
De functie stelt de Approach S60-gebruiker in staat om interessante gegevens te verzamelen zoals de gemiddelde afstand per golfclub, de langste drive per ronde en meer. Speel je vaker op dezelfde golfbaan, dan kun je alle slagen voor die golfbaan op één kaart zien. Hiermee kun je ontdekken welke speelgewoontes je hebt ontwikkeld, zodat je deze voor een volgende keer eventueel kunt aanpassen.

40.000 golfbanen

De Approach S60 wordt geleverd met voorgeladen kaarten van meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd. Hij geeft je niet alleen de afstanden tot het begin, midden en einde van de green, bunkers, waterhindernissen, layups en doglegs. Met Touch Targeting kun je elke locatie op de kaart aanraken voor een exacte afstandsmeting tot welke locatie dan ook.
Met de GreenView functie kan de vorm van iedere green bekeken worden en de pin handmatig gepositioneerd worden om zo de exacte afstand tot de vlag te bepalen. De PinPointer geeft de richting naar de pin aan als je de vlag niet direct kunt zien.
Dankzij de weergave van de PlaysLike afstand, waarbij de afstand wordt aangepast voor shots bergop- of bergafwaarts, kun je de beste club voor elke situatie kiezen.

Persoonlijke touch

Naast alle verschillende golffuncties is de Approach S60 uitgerust met activity tracking2 die niet alleen je dagelijkse stappen telt, maar ook de afgelegde afstand, verbrande calorieën en je slaapritme bijhoudt. Mocht je te lang stilzitten, dan zal de Approach S60 je een seintje geven. Zo blijf je de hele dag actief en wordt je gemotiveerd om te bewegen! Of je nu op de golfbaan of daarbuiten bent.
Ben je bang om iets te missen? Je blijft de hele dag op de hoogte dankzij smartphone meldingen3 voor inkomende oproepen, tekstberichten, emails en social media berichten.
En wanneer de Approach S60 is gekoppeld met de app zal deze je op de hoogte houden van de weersvoorspellingen.
Met de SwingTempo en TempoTraining functies kom je meer te weten over je swingkwaliteiten. Wanneer gekoppeld met de Garmin TruSwing™ sensor kom je nog meer te weten over de swingsnelheid, club path angles, etc.

Nieuwe golf-app

Om meer plezier en uitdaging aan het spel toe te voegen, kun je de Approach S60, net als vele andere Garmin golfhorloges, koppelen aan de nieuwe Garmin golf-app. Gebruikers van de app kunnen tegen elkaar spelen, elkaar positie in het klassement inzien, net als de scores, handicap en meer. Je kunt ook je eigen toernooi starten en spelers uitnodigen om deel te nemen. Stuur berichten naar elkaar en deel jouw resultaten met anderen. Wanneer de app is gekoppeld met de Approach S60 zullen jouw scores live in het klassement worden gezet, terwijl u aan het spelen bent.

Verkrijgbaarheid

De Approach S60 is nu verkrijgbaar in een versie met een zwarte of een witte siliconen polsband voor een adviesverkoopprijs van €449,99. De premium versie met een keramische rand en een zwarte lederen polsband heeft een adviesverkoopprijs van €549,99.