Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Bordeaux Signature Golf Pass


Met nog minder dan 470 dagen te gaan tot de volgende editie van de Ryder Cup 2018 in Parijs is het nu de tijd om een trip te plannen naar Bordeaux-Médoc voor een aantal rondjes golf op sommige van de beste golfbanen van Europa en Frankrijk.


U wordt uitgenodigd om de smaak van Golf in Bordeaux te proeven met de Bordeaux Signature Golf Pass: een droom voor iedere golfer.

Bordeaux Signature Golf Pass

Met de Signature Golf Pas kunt u op drie prestigieuze golfbanen in de wereldberoemde wijnstreek spelen. Zoals op de Golf du Médoc Les Châteaux course ontworpen door Bill Coore (VS), in 2015 behorende in de Golf World top-15 van mooiste banen van het vaste land van Europa. Op de Vignes Course van de hand van de Canadees Rod Whitman en 52ste in de ranking van Golf World in 2016 en deze derde baan is de Grand Saint Emilionnais Golf Course, ontworpen door Tom Doak (VS).

Grand Saint-Emillionnais Golf Club. een van de golfbanen die in de pass is opgenomen.

Prijzen

De Bordeaux Signature Golf Pass kost in het hoogseizoen (van 1 april tot en met 31 oktober) 230 euro en in het laagseizoen (1 november tot en met 31 maart) 169 euro. Voor dat bedrag ontvangt u drie greenfees op de bovengenoemde banen, gratis trolley, gratis toegang tot de driving range inclusief ballen en een welkomsgeschenk. De pas is zeven dagen geldig vanaf de dag dat de eerste ronde gespeeld is.