Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

King's Course in Bled weer open voor gastspelers


Twee jaar heeft de intensieve renovatie en vernieuwing van de King's Course in het Sloveense Bled geduurd. Het geduld van de golfers is danig op de proef gesteld, maar vanaf nu verwelkomt deze iconische golfbaan haar gasten weer.


Waarom de klus twee jaar heeft moeten duren, wordt duidelijk als je ziet wat er allemaal is gebeurd. Alle greens, tees en bunkers, maar ook de meeste fairways en vijvers zijn totaal vernieuwd en herschapen. Daarnaast is er flink geïnvesteerd in een state-of-the-art irrigatiesysteem en nieuwe machines voor het baanonderhoud. Dit allemaal moet de de Sloveense golfbaan King's Course weer terug op de kaart zetten als één van de meeste geprezen golfbanen in Europa.Clubhouse

Het historische clubhuis, gebouwd in 1938 en een mooi voorbeeld van de regionale architectuur, is eveneens flink gerenoveerd, waardoor leden en gastspelers zich op een luxueuze en comfortabele wijze kunnen verpozen, zonder dat het clubhuis aan charme en culturele relevantie heeft ingeboet.
Met een schitterend uitzicht op de Julien Alpen en Kings Course is het goed vertoeven op het vergrote terras, terwijl de gasten in de vernieuwde kamers en suites ook kunnen genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van het landschap.

Met de voltooiing van de uitgebreide Golf Academy en indoor studio's eerder dit jaar, en de sterk verbeterde kwaliteit van de 9-holes Lake Course, behoren de faciliteiten op Royal Bled tot de beste in Europa en dat in een werkelijk schitterende omgeving die zijns gelijke niet kent.

Om de hergeboorte van Royal Bled te vieren zijn er tal van attractieve arrangementen beschikbaar. Verdere details zijn hier te vinden: royalbled.com. Direct boeken voor golf of accommodatie kan ook via de website of via het Reservation-team: info@royalbled.com.

Heeft u al eens op der King’s Course van golfbaan Royal Bled gespeeld? Laat een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.