Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Vraag en aanbod bepaalt tarief bij BurgGolf


Sinds 1 april werkt BurgGolf niet meer met tijden voor dagen in de week (ma-do, vrij, za-zo) maar met vraag en aanbod per dag.


Zij noemen dat Peaceful, Popular, Peak. Op de nieuwe website boek-een-greenfee ziet u dit onder 'boek een greenfee' staan.

Daarnaast hanteren de BurgGolf golfbanen het principe 18 holes = 2 x 9. De LoyalTee korting is blijven bestaan. Op de Peaceful tijden speelt iemand bij BurgGolf al voor 19,50 euro een 9 holes ronde. 18 holes kost dan 39 euro.

Groot aantal Peaceful starttijden

Hierdoor heeft Burggolf een groot aantal verschillende greenfee tarieven weg kunnen strepen. Geen Earlybird of Twilight, geen winter versus zomer. Voor de golfer veel eenvoudiger en eerlijker, denken ze bij BurgGolf. En met het grote aantal Peaceful starttijden super voordelig. Daarnaast biedt het BurgGolf de mogelijkheid om het aanbod te spreiden. Wie het voordeligste tarief wil, komt niet meer op de drukste tijden.

Vraag en aanbod en de daarbij horende tarieven kan per baan, per dag, per uur verschillen. Elke golfbaanmanager kan naar eigen inzicht de Peaceful tijden verruimen als de baanplanning dat toelaat. Bezoekers kunnen binnen het aanbod van de zes Burggolfbanen altijd een voordelige ronde vinden.