Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Eerste Camper Cup golfen


Voor het eerst zal in ons land de Camper Cup worden gehouden. Deze wedstrijdenreeks is voor golfers met een passie voor campers en voor camperaars met een passie voor golf. Van 31 juli tot en met 4 augustus wordt er op vier verschillende banen in het noordoosten van ons land gespeeld.


De eerste ronde van de Camper Cup is op de Hooge Graven Golf en Country Club in Ommen . De dag daarna is Drentsche Golf & Country Club in Zijerveen het strijdtoneel. Op woensdag 2 augustus is een rustdag ingepland, maar de dag daarna zullen de degens gekruist worden op Golfclub de Semslanden in Gasselternijveen . De finale wordt op vrijdag 4 augustus gespeeld op de Golf Club de Gelpenberg in Aalden.

De speelvorm is individueel stableford met een maximum handicap van 36. Het maximaal aantal deelnemers is 40. Elke dag zijn er drie dagprijzen te winnen, plus attenties voor de longest drive dames en heren en de neary. Bovendien is er een prijs voor de winnaar van het eindklassement.
Alle golfende deelnemers betalen 120 euro. Dat is inclusief vier keer golfen en de overnachtingen. Voor niet golfende reisgenoten verzorgt iedere golfclub een alternatief programma (facultatief). Overnacht wordt er naast de deelnemende golfbanen .
Inschrijven kan via Camper Cup.