Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Als single leren golfen op Zuid-Spaanse golfbaan


Flight4You heeft al heel wat jaren ervaring in het organiseren van golfreizen voor ervaren single golfers. In oktober organiseert de golftouroperator een golfreis voor beginnende alleengaande golfers.


Bert van Trommelen vertelt: “Regelmatig worden wij benaderd door alleengaanden die graag willen deelnemen aan een golfreis maar geen golfervaring hebben. Het is jammer dat we dan ‘nee’ moeten verkopen. Nu is het dan zover, een speciale golfreis voor de alleengaande golfer die op het punt staat te beginnen of net begonnen is met onze mooie golfsport.”

De golfreis vindt plaats van 3 tot en met 10 oktober 2017 op Golfresort Islantilla in Zuid-Spanje. De beginners worden begeleid door een Nederlandse Golfpro.

Mooie kamers op hotel Islantilla kijken onder andere uit op zwembad

Hotel aan de golfbaan

Het Islantilla Golfresort leent zich bij uitstek voor een instructieweek. Ruime en mooie oefenfaciliteiten Ook prettig is dat het hotel is gelegen op de golfbaan. Zo vanuit het ontbijt de driving range op! Voor de vrije uurtjes biedt het hotel een prachtig zwembad met een wellnesscentrum en met de shuttle van het hotel (2 minuten) of lopend (10 min) sta je zo aan het strand en de gezellige boulevard.

In dezelfde week dat de beginners op golfreis gaan wordt er ook een week voor de ervaren golfers georganiseerd in Islantilla. s Avonds en in de vrije uurtjes kunnen de twee groepen met elkaar socializen en de nodige (golf) ervaringen uitwisselen.

De transfers vliegveld – hotel v.v. worden uitgevoerd per comfortabele bus, dus geen “gedoe” met huurauto’s.
Op de website flight4you.nl vind je uitgebreide informatie over de golfinstructieweek.

Bellen kan ook naar Flight4You: 0297 - 531322