Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe website Golf Tourism England


Golf Tourism England (GTE), de overkoepelend organisatie van de golftoerisme-industrie in Engeland, heeft een nieuwe website waarop de ontelbare mogelijkheden die het land in de verschillende regio's op het gebied van golf te bieden heeft, worden gepresenteerd.


Dankzij de meer gedetailleerde functionaliteit kan de internationale golfer op de nieuwe GTE-website zijn golfvakantie nog beter plannen. Filters maken het mogelijk te zoeken middels luchthavens, zeehavens, golfarchitecten, regio's of type banen, waardoor gedetailleerde informatie over iedere regio is gegarandeerd.

Discover England Fund

Met de financiŽle ondersteuning van het Discover England fonds, beheerd door Visit Britain was Golf Tourism England in staat zijn nieuwe, meer uitgebreide website te ontwikkelen. Die stelt golfers nu in staat om niet alleen golfbanen te kiezen, maar die ook met elkaar te vergelijken. Verder geeft de website info over hotels en attracties in de buurt van golfbanen en zijn er links op te vinden waar golfarrangementen via touroperators geboekt kunnen worden. Golf Coast England is daar een prachtig voorbeeld van. Een trip naar de Southport Golf Tour regio laat u spelen op de banen van Formby Golf Club, Hillside Golf Club, West Lancs Golf en natuurlijk op Royal Birkdale Golf Club, waar dit jaar het British Open wordt gehouden. En dit zijn slechts enkele mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk op: website Golf Tourism England

Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen in Engeland? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Golf Tourism England, de overkoepelend organisatie van de golftoerisme-industrie in Engeland, heeft een nieuwe website waarop de ontelbare mogelijkheden die het land in de verschillende regio's op het gebied van golf te bieden heeft, worden gepresenteerd.