Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Clubkampioenen naar QL Glenmorangie Champions Trophy


Op zaterdag 14 oktober wordt op de Eindhovensche Golf Club voor het eerst de QL Glenmorangie Champions Trophy gespeeld.


Voor dit prestigieuze toernooi kunnen alleen de clubkampioenen strokeplay dames en heren zich plaatsen. Zij kunnen zich dan met elkaar meten en bepalen wie de beste clubgolfer van het jaar wordt. De spelvorm is strokeplay over 18 holes en de minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ga naar: QL Glenmorangie Champions Trophy.


De QL Champions Trophy is hét golftoernooi voor alle amateurgolfers in Nederland. En het mooie is, iedereen kan zich kwalificeren. Er is dan ook geen handicap-eis, in tegenstelling tot veel andere top-amateur golftoernooien. We hanteren slechts één voorwaarde: het toernooi is bedoeld voor de clubkampioenen strokeplay 2017 (zowel dames als heren).

Op zaterdag 14 oktober 2017 vindt voor de eerste maal dit unieke golftoernooi plaats op de gerenommeerde en befaamde baan van de Eindhovensche Golf. Een passende lokatie voor de strijd om de titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017. Zoals het betaamt wordt er in een damescategorie en een herencategorie gespeeld. Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden.