Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

SingleGolfers Open 2017 op Best


Op zondag 15 oktober vindt voor de vijfde keer het SingleGolfers Open plaats. Dit jaar wordt gespeeld op Best Golf & Country Club te Best.


Deelname staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en sportsingles (de partner speelt geen golf). Ook golfers die geen lid zijn van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom. Bij inschrijving voor dit evenement ontvangen de deelnemers vrijblijvend twee maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl cadeau. Zo kunnen zij kennismaken met de leukste golfclub voor singles. Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen en de winnaar wordt uitgenodigd voor een privévlucht over de golfbaan.
Inschrijven kan tot 6 oktober en het inschrijfgeld bedraagt 79 euro. De golfdag start om 10.30 uur en is inclusief ontvangst met koffie & thee, een borrel met bittergarnituur en diner als afsluiting

Uniek concept

SingleGolfers biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. Het organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: ''Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap''.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op SingleGolfers Open.
Op zondag 15 oktober vindt voor de vijfde keer het SingleGolfers Open plaats.